Den 21. november 1975 ble Vardeneset Idrettsforening (VIF) stiftet.

Vardeneset Idrettsforening gjør seg nå klar for sin 45. sesong og vi holder fremdeles på med våre aktiviteter, turn, svømming, innebandy for barn og voksne. Treningene er lagt til Vardenes Skole og Fjellhallen (innebandy). Vi holder hovedsakelig til på Vardenes.

Vardeneset Idrettsforening er drevet frivillig av ildsjeler her i bydelen. Medlemsavgift og kontigent er holdt så lav som mulig, så at alle her i bydelen har mulighet å delta.

VIF tilbyr både spennende trening på lokal skoler/haller, og vi er alltid på let etter nye impulser. Har du noe du brenne for eller noe du kan bidra med tar kontakt.

Mange av våre unge instuktører er bydels ungdommer og en flotte mulighet for dem å tjene noen kroner. Tar kontakt om du har en ungdom hjemme som kanskje er interessert å jobbe for oss.

For at VIF skal har en framtid, trenger  vi dere til å være med, som deltakere, oppmann, trenere og instruktører eller til å sitt i styret.

LEDIG STILLING: Daglig Leder

LEDIG STILLING: Svømme Instruktør – opplæring og kurs følge med

Ta kontakt for mer informasjon