Svømming – Høst 2020 – UTSATT til etter høstferie

VIF har mottatt reglement for organisert svømming skolebasseng i Stavanger (Covid 19) på kveldstid.  Kapasitet er kraftig redusert og vi kan kun har 5 barn per garderobe og kun 3 barn i dusjene samtidig. I tillegg må alle overflates sprites ned mellom partiene. Dette fører til mye mer tiltak fra vår side som en frivillig organisasjon. Vi vurdere oppstart etter høstferie med håp om at smittevernsregler og bruk av skolebassenget har lettet litt.

Vennligst følge med på våre websider om oppstart, tidligere medlemmer vil få informasjon om oppstart på e-post.

Vardeneset Idrettsforening bruke «trygg i vann» sitt påmeldingssystem for svømmekursene våre.   www.tryggivann.no

Opprett profil, meld på, og betal.

Klubb : Vardeneset IF

Basseng : Vardnes skole og Tastahallen

Betaling : Nettbetaling ved påmelding

VIF tilbyr dette:

Vanntilvenning – For barn som må venne seg til vann. Dette består av masse vannlek for å gjøre dem trygge i vannet. Barna vil lære å flyte, gli og litt svømmeteknikk.
Svømmeopplæring – For barn som er trygge i vann. Her blir mer svømmeteknikk lært.

Nå når vi bruker www.tryggivann.no heter kursene :

17:00 – 17:30 Hvalmerket                – Vardeneset skole

17:30 – 18:00 Skilpaddemerket       – Vardeneset skole

18:00 – 18:30 Pingvinmerket           – Vardeneset skole

18:30 – 19:00 Selungemerket         – Vardeneset skole

17:00 – 17:30 Hvalmerket               – Vardeneset skole

17:30 – 18:00 Skilpaddemerket      – Vardeneset skole

18:00 – 18:30 Pingvinmerket          – Vardeneset skole

18:30 – 19:00 Selungemerket         – Vardeneset skole

Gjerne les dere litt opp på «tryggivann» siden på nett, men vi lar partiene gå litt over i hverandre.

VIF vil informere dere om at:

Foreldre er gledelig velkomne til å se på treningen ved oppstart av kursene, utover dette må alle foreldre vente i garderobene.
Vi anbefaler IKKE at barna har med seg svømmebriller og flyteutstyr på vanntilvennings kursene.
Badehette må du selvfølgelig ha med da dette er påbudt.
Alle våre instruktører har livredningskurs, politiattest og relevant instruktør kurs.
Alle svømmekursene til VIF foregår i bassenget på Vardeneset skole

Priser :

Barn: kr. 700,- pr. kurs + 100,- i medlemsavgift pr. år.

Ett kurs som er 10 ganger, hver gang er på 30 min

Kr. 100,- per år medlemsavgift kan du lese mer om her.
Påmelding via Kontakt Oss skjemaet

Mer informasjon om svømming her