Svømming

Vardeneset Idrettsforening bruke «trygg i vann» sitt påmeldingssystem for svømmekursene våre.   www.tryggivann.no

Usikkert hvilken kurs bruk nivårvelgeren :  https://tryggivann.no/nivaavelgeren.aspx

Opprett profil, meld på, og betal.

Klubb : Vardeneset IF

Basseng : Vardnes skole

Betaling : Nettbetaling ved påmelding

VIF tilbyr dette:

Vanntilvenning  ( hval og skilpadde )- For barn som må venne seg til vann. Dette består av masse vannlek for å gjøre dem trygge i vannet. Barna vil lære å flyte, gli og litt svømmeteknikk.
Svømmeopplæring ( pingvin og selingen)- For barn som er trygge i vann. Her blir mer svømmeteknikk lært.

Nå når vi bruker www.tryggivann.no heter kursene :

Ved påmelding, les nøye både KURS, DAG

Tirsdag     – Vardeneset skole

17:00 – 17:30 Hvalmerket

17:30 – 18:00 Skilpaddemerket

18:00 – 18:30 Pingvinmerket

18:30 – 19:00 Selungemerket

Torsdag    – Vardeneset skole

17:00 – 17:30 Hvalmerket

17:30 – 18:00 Skilpaddemerket

18:00 – 18:30 Pingvinmerket

18:30 – 19:00 Selungemerket

VIF vil informere dere om at:

Foreldre er gledelig velkomne til å se på treningen ved oppstart av kursene, utover dette må alle foreldre vente i garderobene.
Vi anbefaler IKKE at barna har med seg svømmebriller og flyteutstyr på vanntilvennings kursene.
Badehette er påbudt.
Alle våre instruktører har livredningskurs, politiattest og relevant instruktør kurs.
Alle svømmekursene til VIF foregår i bassenget på Vardeneset skole

Priser :

Barn: kr. 700,- pr. kurs + 100,- i medlemsavgift pr. år.

Hver gang er på 30 min på minimum 10 ganger ( avhengig av skolens leieperiod sept – nov)

Kr. 100,- per år medlemsavgift kan du lese mer om her.
Vennligst notere at det gis ikke refusjon/kompensasjon dersom svømmeøkter utgår som følge av forhold utenfor VIFs kontroll feks, COVID 19, Kommunens vedlikehold.

Mer informasjon om svømming her