Gruppetimer – Våren 2019 oppstart mandag 07. januar Vardenes skole.

Zumbatrening   turn

–   Foreldre og barn parti
 –   Gymleker
 _   Trampett
 –   Cardio dance
 –   Zumba
 –   Kondisjon & Styrke trening
 –   Stevneparti voksne

Mandag

17:15 – 18:00   Gymleker                                         – gutter og jenter 4-6 år

18:15 – 19:00   Cardio dance                                   – ungdom/Voksne

19:00 – 19:45   Styrketrening m/stretch                 – ungdom/Voksne

20:00 – 21:00   Stevneparti – turn                           – voksne

Tirsdag

19:00 – 20:00 Trampett                                            – gutter og jenter 5, 6 og 7 klasse.

18:30 – 19:15   Zumba Fitness                                 – ungdom/Voksne

19:15 – 19:30 Streching                                           – ungdom/Voksne

Torsdag

17:00 – 18:00 Foreldre og barn parti                      – åpen sal for foreldre og barn .

18:00 – 19:00 Trampett                                           – gutter og jenter 1,2,3 og 4 klasse

INNHOLD I TIMENE

Foreldre og barn

Her får ungene og de voksne utfolde seg i en gymnastikksal.

Gymleke for jenter og gutter 4-6 år:

Gjennom sangleker, statsjonstrening og hinderløp øver vi balanse, spenst, rytme og koordinering.

Styrketrening:

Oppvarming, styrketrening av hele kroppen ved hjelp av både strikker, vekter og egen kropp.Timen avsluttes med en god uttstrekking. Passer for alle. Toppliste musikk.

Cardio dance:

Spennende kondisjonstrening med dansebevegelser. Passer for alle som vil komme trimme for å få bedre utholdenhet og kondisjon.

Zumba:

Latin-inspirert dansetrening med rytmer, hoftvrikk og høyt tempo. Passer for alle som vil ha litt tempo og variasjon.Frisk musikk med bl.a. toppliste musikk fra forskjellige verdensdeler.

Trampett

Her får du lære hvordan du skal hoppe, bruke trampoline med kontrolerte bevegelser, eventuelt hvordan du kan utfolde deg på ski/ freestyle

Stevneparti:

Innøving av et felles oppvisningsprogram til musikk fra Turnkretsen. Passer for alle voksne.

Priser:

Ungdom/Voksne: kr. 600,- pr halvår, + 100,- i medlemsavgift pr. år

Barn: kr. 300,- pr. halvår + 100,- i medlemsavgift pr. år.

Les mer om medlemsavgiften her.

Påmelding via Kontakt Oss skjemaet

Mer informasjon om Turn her