Velkommen til ny svømmesesong 2020/2021


Hei og Velkommen til ny svømmesesong 2020/2021

VIKTIG ? les igjennom dette før påmelding på www.tryggivann.no

Vi starter opp etter høstferien, vi kjører en forlenget sesong fram til vinterferien 2021 dvs. totalt 14 ganger. (NB! Kommunen stenger ned bassenget gjennom hele desember)

Pga Covid 19 har vi begrenset kapasitet, med maks 10 barn – 5 jenter og 5 gutter – i tilsvarende garderobe. Plus 1 foresatte som kan ta følge med barnet.

Ved påmelding, les nøye både KURS, DAG og KJØNN, (hver kurs er delt i to GUTT og JENTE)

Møte opp minst 10 min før timen begynner. Hendene må sprites med antibac på vei inn.
Barnet må dusje og skifte til badetøy og vente i dusj området fram til de blir hentet av instruktøren. Hold 1 m avstand.
Partier som allerede er i bassenget skal gå ut av bassenget og stå på kanten når neste partie er på vei inn til basseng rommet. Disse to partiene skal ikke møtes i garderobe. Viktig at dere møter presis til timen.
Vi ønsker at alle barna er rask med å skifte både på vei inn ut, altså bruke minst mulig tid i fellesområdet, og at det da blir tid for VIF personell til å vaske overflatene.
Reglement for bruk av skolebassenget på kveldstid henger i inngangen til garderobene, vennligst gjøre dere kjent med dem.
Vi trenger deres forståelse, tålmodighet og ikke minst samarbeid for å få dette til å fungere riktig slik at vi unngår smittespredning.

Vi ser fram til en smittefri oppstart!

hilsen
VIF Styre