Velkommen til vår 2021 svømmesesong!


Hei og Velkommen !

VIKTIG  les igjennom dette før påmelding på www.tryggivann.no

Vi starter opp etter påske vi kjører en kort sesong fram til slutten av mail dvs. totalt 8 ganger. (NB! Kommunen stenger ned bassenget gjennom hele sommeren)

Pga Covid 19 har vi begrenset kapasitet, med maks 10 barn – 5 jenter og 5 gutter – i tilsvarende garderobe. Plus 1 foresatte som kan ta følge med barnet.

Ved påmelding, les nøye både KURS, DAG og KJØNN, (hver kurs er delt i to GUTT og JENTE)

Møte opp minst 10 min før timen begynner. Hendene må sprites med antibac på vei inn.
Barnet må dusje og skifte til badetøy og vente i dusj området fram til de blir hentet av instruktøren. Hold 1 m avstand, påbudt munnbund på følgende voksen.
Partier som allerede er i bassenget skal gå ut av bassenget og stå på kanten når neste partie er på vei inn til basseng rommet. Disse to partiene skal ikke møtes i garderobe. Viktig at dere møter presis til timen.
Vi ønsker at alle barna er rask med å skifte både på vei inn ut, altså bruke minst mulig tid i fellesområdet, og at det da blir tid for VIF personell til å vaske overflatene.
Reglement for bruk av skolebassenget på kveldstid henger i inngangen til garderobene, vennligst gjøre dere kjent med dem.
Vi trenger deres forståelse, tålmodighet og ikke minst samarbeid for å få dette til å fungere riktig slik at vi unngår smittespredning.

Vi ser fram til en smittefri oppstart!

hilsen
VIF Styre